Skip to main content

Trouwen op strand

De mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk zorgeloos en feestelijk vieren. Dat kan in een sfeervolle ambiance bij een van de uniekste trouwlocaties van Nederland!

Meer informatie

Groepsactiviteiten

Ben jij op zoek naar een spectaculaire of ontspannen invulling voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of teambuilding? Of wil jij een onvergetelijke dag voor je vrienden organiseren? Dan zit je bij Zilt gegarandeerd goed!

Meer informatie

Hapje Drankje

Relaxed en informeel: voeten in het zand! Gewoon gezellig met je vrienden of familie heerlijk genieten van lekker eten en drinken. Dat doe je op het strand bij Zilt.

Meer informatie

Feesten op strand

Gefeliciteerd, u heeft wat te vieren! Op welke manier u dat ook wilt doen: Bij Zilt staan we graag voor u klaar voor de leukste invulling voor uw speciale moment.

Meer informatie

Sport en Events

Leuk voor teambuilding aan zee, een bedrijfs- of schooluitje, al dan niet begeleidt of afgesloten met een hapje of drankje bij Zilt in Katwijk.

Meer informatie

Gefeliciteerd,
u heeft wat te vieren!

Op welke manier u dat ook wilt doen: Wij helpen u graag verder. Op onze website vindt u voorbeelden en standaardpakketten voor uw feest. Uiteraard is het mogelijk om van deze pakketten af te wijken en ‘op-maat-gemaakte’ feesten en partijen af te spreken. Of u uw feest formeel of informeel wilt vieren is ook geen probleem. Wij kunnen van aangeklede borrels tot ‘laidback-voeten-in-het-zand’ barbecues (en alles wat daar tussenin valt) voor u organiseren.

Officiële trouwlocatie

Wist u trouwens dat Zilt een officiële trouwlocatie is? U kunt uw gasten én ambtenaar van de burgerlijke stand uitnodigen om de huwelijksvoltrekking op strand te laten plaatsvinden, heel romantisch en origineel. Van maandag tot en met donderdag kunnen wij u zelfs complete ‘All-inclusive’ strandbruiloften voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. meer info »

Groot- of kleinschalig

Ook voor uw bedrijfsuitje, -borrel of –presentatie, (familie)reünie, jubileum, kraamfeest of receptie aan het strand bent u bij ons aan het juiste adres. Ook is het mogelijk om uw feest wat kleinschaliger te vieren met bijvoorbeeld een high-tea of een high-wine. Kortom, de mogelijkheden zijn bij Zilt eindeloos! Kort samengevat:

Volop mogelijkheden

Buffetten, BBQ, Babyshower, receptie, feestavond, strandbruiloft, (bedrijfs- of school-)uitje, presentatie, vergaderen, jubileum, verjaardag, walking dinner, aangeklede borrel, formeel of informeel, high tea, high wine, high beer, ontbijt/lunch/brunch arrangement of buffet.

Zoals u het wilt

Heeft u zelf andere ideeën? We nodigen u graag uit om uw feest door te spreken. Zilt is een unieke locatie aan het Katwijkse strand waar u zowel ’s zomers als ’s winters, 365 dagen in het jaar, overdag en ’s avonds terecht kunt voor uw feest. Met een capaciteit van 200 (binnen) tot 500 (binnen en buiten) kunnen wij een flink gezelschap ontvangen. U heeft altijd 1 contactpersoon met wie u alles regelt voor uw feest. Wij vinden het belangrijk dat u met een plezierig en gerust gevoel kunt feesten en al uw zorgen aan ons kunt overlaten. Kijkt u ook eens op onze social media pagina’s om sfeerbeelden, acties en aanbiedingen te bekijken.