Skip to main content

Sport & Events aan zee

Surfschool Katwijk biedt in samenwerking met Zilt leuke groepsactiviteiten aan voor een gezelschap tot wel 150 man! Ben je op zoek naar een spectaculaire of ontspannen invulling voor bijvoorbeeld een personeelsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding of wil je gewoon een leuke en actieve dag beleven met vrienden? Het strand en de zee van Katwijk zijn hier uitermate geschikt voor! Een van onze populairste activiteiten is ‘Expeditie Robinson’. Dit is een middagvullend programma vol uitdagende onderdelen op het strand. Deze activiteit is uitermate geschikt voor teambuilding.

Op deze pagina hebben wij een selectie gemaakt van de populairste strand- en wateractiviteiten. Een combinatie van meerdere activiteiten is mogelijk, informeer gerust naar de vele mogelijkheden. Wij adviseren je graag over een passend programma voor jouw groep. Om een overzicht te krijgen van ons totaalaanbod activiteiten kunnen wij je onze digitale activiteiten flyer toesturen. Hierin staan al onze activiteiten vermeld. Genoemde prijzen zijn inclusief gebruik materiaal en afhankelijk van het aantal deelnemers.

Expeditie Robinson
Beach Challenge

Expeditie Robinson is een super spannende en leuke activiteit waarbij jouw team wordt uitgedaagd om samen te werken, het spel zit vol met mind games die tactisch opgelost moeten worden. Maar ook zit dit spectaculaire strandspel vol met actie: touwtrekken, katapult schieten en een hindernisbaan waar overlevingstactiek op de proef wordt gesteld met het maken van vuur. Het team dat de meeste punten weet binnen te halen is de winnaar en wordt beloond met een prijs!

/  Duur activiteit: 2 uur
/  Prijs: Vanaf €18,50 per persoon (inclusief materiaal)
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Powerkiten

Powerkiten is de ultieme uitdaging! Met powerkiten ga je met een grote vlieger ‘powerkite’ het strand op. Het is de ideale workshop voor iedereen die van strand, zee en een uitdaging houdt. Het behoort tot één van de populairste en snelst groeiende strand-en watersporten van Nederland en is geschikt voor iedereen die van actie houdt, maar ook als je het wat rustiger aan wil doen. Hiermee is het ideaal voor personeelsuitjes, kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten.

/  Duur activiteit: 2 uur
/  Prijs: Vanaf €17,50,- per persoon (inclusief gebruik vlieger)
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Mountainbiken

Ervaar hoe geweldig mountainbiken kan zijn op een spectaculair parcours gelegen in een van de mooiste duin- en bosgebieden van Zuid-Holland. Samen met onze instructeur(s) fiets je vanaf Zilt naar het parcours. Na een korte uitleg over het gebruik van de mountainbike ga je uiteraard het parcours berijden.

/  Duur activiteit: 1,5 – 2.5 uur
/  Prijs: Vanaf €20,- per persoon (inclusief fiets, helm en bidon)
/  Intensiteit: Sportief

Noordzee les

Onder leiding van een Bioloog leer je alles over de Noordzee en de kust. Door met een speciaal net te vissen, ontdek je bijvoorbeeld hoeveel leven er in het water en op de bodem is. Ook kom je van alles te weten over de getijden, stromingen, eb en vloed en nog veel meer. Leerzaam en vooral heel erg leuk!

/  Duur les: 2 uur
/  Prijs: Vanaf €17,50 per persoon
/  Intensiteit:Recreatief

Bouwen met bamboe

Dit is een leuke en laagdrempelige activiteit wat prima geschikt is voor teambuilding. Na een korte introductie over het verbinden van de bamboestokken met elastiek, ga je direct met je team bouwen. Een toren, brug, piramide of eigen verzonnen constructie? Met bamboe kan het!

/  Duur activiteit: 1 – 1.5 uur
/  Prijs: Vanaf €15,- per persoon
/  Intensiteit: Recreatief

Workshop Graffiti 

Graffiti is een kunstvorm waarmee mensen een statement maken of een boodschap willen overbrengen of een verhaal mee willen vertellen. Het is dus meer dan alleen een illegale vorm van het beschilderen van muren op de straat. Bij Zilt kan je nu met deze graffiti workshop op legale wijze de creativiteit de vrije loop laten gaan en geweldige schilderingen maken op een groot doek!

/  Duur activiteit: 2 uur
/  Prijs: Vanaf € 17,50 per persoon (inclusief materialen)
/  Intensiteit: Recreatief

Van bedrijfsuitje tot verjaardag of jubileum

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken om uw wensen te bespreken? We kijken samen naar de ideale invulling voor uw feest.
Wateractiviteiten

 

Golfsurfen

Staand op een golfsurfboard de golven afrijden, helemaal tot aan het strand! We beginnen met de basistechnieken op het strand waarna de groep onder begeleiding het water in gaat en al peddelend probeert de eerste golf te pakken!

/  Duur activiteit: 1,5 – 2 uur
/  Prijs: Vanaf €17,50 per persoon (inclusief board en wetsuit)
/  Intensiteit: Sportief

Suppen / Mega Sup

Stand Up Paddle surfen is nog steeds ongekend populair in Nederland. Deze vorm van watersport is zeer gemakkelijk onder de knie te krijgen. Staand op een groot surfboard beweeg je jezelf voort met een peddel. De kunst is om op het board je balans te vinden en te houden. Suppen is een ideale workout voor iedereen! Wanneer je (nog) niet helemaal zeker bent van je evenwicht op het water, dan is er ook een mega Supboard. Hier kunnen 6 – 8 personen tegelijk op en samen peddel je dan (relaxt) op het water. Dit geeft garantie op heel veel komische momenten!

/  Duur activiteit: 1 – 1,5 uur
/  Prijs: Vanaf €17,50 per persoon (inclusief materiaal)
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Branding Raften

Bij Branding Raften is samenwerken en doorzettingsvermogen een must als je de golven wil trotseren. Echter is de moeilijkheidsgraad afhankelijk van de weersomstandigheden. Op een winderige en regenachtige dag zal de moeilijkheidsgraad een stuk hoger liggen dan op een warme dag zonder wind omdat het water dan meestal rustiger is. Je wordt uitgerust met een wetsuit, helm, reddingsvest en natuurlijk een peddel. Wij hebben verschillende rafts: voor groepen van 6, 8 en voor 12 personen. Onze ervaren instructeurs zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring! Goed teamwork is dus belangrijk en hiermee de perfecte teambuilding activiteit.

/  Duur activiteit: 2 uur
/  Prijs: Vanaf €25,- per persoon (inclusief wetsuit, helm en zwemvest)
/  Intensiteit: Sportief

RIB Varen (NIEUW)

Vanaf dit seizoen kan deze spectaculaire activiteit geboekt worden bij Activiteiten aan Zee! Met een RIB boot vaar je met hoge snelheid door de branding en krijg je een enorme kick! Deze activiteit is leuk om te combineren met één van onze andere (water) activiteiten. Prijs is afhankelijk van het aantal personen en tijdsduur. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

/  Duur activiteit: in overleg
/  Prijs: Vanaf €25,- per persoon
/  Intensiteit: Recreatief