Skip to main content

Groepsactiviteiten

Ben jij op zoek naar een spetterend bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Katwijk? Of wil je graag een spectaculair familie-uitje organiseren? Dan ben je bij Zilt aan het juiste adres. Door middel van onze samenwerking met Surfschool-Katwijk bieden wij de leukste groepsactiviteiten aan voor groepen tot 150 personen!

Zilt beschikt over een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Een van de populairste activiteiten is ‘Expeditie Robinson’. En dat is zeker niet zonder reden. Wanneer je kiest voor ‘Expeditie Robinson’ kies je voor een middag vullend programma vol uitdagingen op het mooiste strand van Nederland. De activiteiten zijn niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens uitermate effectief voor teambuilding.

Op deze pagina hebben wij een selectie gemaakt van de populairste strand- en wateractiviteiten. Spreken meerdere activiteiten je aan? Een combinatie van meerdere activiteiten is mogelijk, informeer gerust naar de mogelijkheden! Wij adviseren je graag over een passend programma voor jouw groep. Er is ook een mogelijkheid tot het toesturen van een handige, digitale flyer waarin al onze activiteiten staan vermeld. Genoemde prijzen zijn inclusief gebruik materiaal en afhankelijk van het aantal deelnemers.

Een feest, zoals u het wilt

Het is mogelijk om uw feest exact naar uw wensen in te richten. In deze lijst vindt u pakketten die u kunt mixen en matchen naar uw eigen smaak. Tevens is het mogelijk om maatwerk te leveren: Het feestcomité van Zilt staat voor u paraat om een knalfeest te organiseren! Door onze feestevaring kunnen wij  er een onvergetelijke dag van maken. Bij Zilt heeft u altijd 1 contactpersoon waarmee u en uw ceremoniemeester alles regelt: van A tot Z. Bovendien is het bij Zilt mogelijk om het hele jaar door (met uitzondering van feestdagen) van maandag tot en met woensdag extra voordelig ‘All-inclusive’ bruiloften te boeken:

Expeditie Robinson

Zoals eerder benoemd is Expeditie Robinson een van onze meest populaire activiteiten. De activiteit is gebaseerd op het tv-programma en zit vol met mind games die tactisch opgelost moeten worden. Maar daar blijft het niet bij! Dit spectaculaire strandspel zit boordevol met actie: touwtrekken, katapult schieten, de evenwichtsbalk en een hindernisbaan waar overlevingstactiek op de proef wordt gesteld met het maken van vuur. Jouw team zal dan ook samen moeten werken om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. Het team dat de meeste punten weet binnen te halen is de winnaar en wordt beloond met een prijs!

 • Duur: 2.5 uur
 • Prijs: vanaf 18,50 p.p. (incl. begeleiding)
 • Intensiteit: Recreatief / sportief

Mountainbiken

Fietsen saai? Tijdens een clinic mountainbiken bij Zilt is dat zeker niet het geval! Samen met een instructeur fiets je vanaf Zilt door de prachtige duin- en bosgebieden van Zuid-Holland naar een spectaculair parcours toe. Na een korte uitleg van de instructeur(s) ga je het parcours berijden en ervaren hoe geweldig mountainbiken kan zijn!

 • Duur: 2 – 2.5 uur
 • Prijs: vanaf 35,- p.p. (incl. fiets, helm en bidon)
 • Intensiteit: Sportief

Noordzee les

Een van de meest bijzondere activiteiten die we aanbieden is ‘Noordzee les’. Tijdens deze activiteit leer je onder leiding van een Bioloog alles over de Noordzee en de Nederlandse kust. Je komt van alles te weten over onder andere de getijden, stromingen en eb en vloed. Ontdek hoeveel verborgen leven er in onze prachtige kustgebieden zit door middel van het vissen met een speciaal net. Deze activiteit is voor ieder gezelschap leerzaam en vooral heel erg leuk!

 • Duur: 2 uur
 • Prijs: vanaf 25,- p.p.
 • Intensiteit: Recreatief

Ontdek de kust

Een activiteit die geschikt is voor jong én oud? Kies dan voor de activiteit ‘Ontdek de kust’. Onder leiding van een gids maak je een wandeling langs de prachtige kust van Katwijk. De wandelroutes lopen door de mooiste duinen en bossen zodat jullie volop kunnen genieten van de natuur. Onderweg kom je erachter waarom het strand bestaat en waarom de duinen zo hoog zijn. Ook ontdek je dat er veel leven verborgen zit in die indrukwekkende duinen, zee en op het strand. De professionele gids kan je alles vertellen over de kust en duinen van Katwijk.

 • Duur: 2 – 2.5 uur
 • Prijs: vanaf 25,- p.p.
 • Intensiteit: Recreatief / sportief

Bouwen met bamboe

Op zoek naar een leuke activiteit die ook nog eens heel geschikt is voor teambuilding? Dan is ‘Bouwen met bamboe’ de activiteit voor jou! Na een korte introductie van de instructeur over het verbinden van de bamboestokken met elastiek, ga je direct met je team aan de slag. Ga helemaal los met de materialen en verzin je eigen unieke constructie. Alles is mogelijk, van torens tot bruggen, piramides of eigen verzonnen constructies. Met bamboe kan het!

 • Duur: 1 – 1.5 uur
 • Prijs: vanaf 16,50 p.p.
 • Intensiteit: Recreatief

Beach challenge

Ben jij altijd wel in voor een wedstrijdje tegen je collega’s of vrienden? Daag elkaar dan uit tijdens diverse uitdagende spelletjes op het mooie strand van Katwijk aan Zee. Je hebt de keuze uit verschillende Beach Games. De Beach Games zijn afwisselend, maar vullen elkaar aan en zijn voor iedere leeftijd geschikt. Plezier met jouw collega’s of vrienden is dan ook gegarandeerd. Je kan diverse spelletjes verwachten, denk aan beachhockey, volleyball en boogschieten. Weet jouw team het andere team te verslaan?

 • Duur: 1.5 – 2 uur
 • Prijs: vanaf 16,50 p.p.
 • Intensiteit: Recreatief / sportief

E-bike tocht

Op zoek naar een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest die zich niet op het strand afspeelt, maar wel in de omgeving van het strand? Dan is de E-Bike tocht een zeer geschikte activiteit. Wanneer je kiest voor een E-bike tocht als activiteit is een leuke, actieve dag gegarandeerd! In de omgeving van Katwijk liggen prachtige fietsroutes door de duinen en bossen, perfect om te verkennen met een leuk gezelschap. Geniet al fietsend van de verschillende seizoenen en het strand. Uiteraard is er genoeg ruimte voor een pauze op een gezellig terrasje voor een kopje koffie met wat lekkers.

 • Duur: 2 – 3 uur
 • Prijs: vanaf 50,- p.p. (incl. huur e-bike)
 • Intensiteit: Recreatief

Golfsurfen

Golfsurfen is een populaire watersport in Nederland. En dat heeft een goede reden! De Noordzee is namelijk perfect om het golfsurfen onder de knie te krijgen. Wat ga je doen? We beginnen op het strand met een uitleg van een instructeur over de basistechnieken. Heb je de basis onder de knie? Dan ga je als groep onder begeleiding het water in en proberen jullie je eerste golf te pakken! Lukt het jou om op een surfboard de golven af te rijden tot aan het strand?

 • Duur: 1.5 – 2 uur
 • Prijs: vanaf 22,50 p.p. (incl. board en wetsuit)
 • Intensiteit: Sportief

Branding raften

Branding raften is een van de gaafste activiteiten in het assortiment! Je gaat met 6 tot 12 van jouw vrienden of collega’s in een boot de branding trotseren. Samenwerken en doorzettingsvermogen is dan ook een must bij deze activiteit. De moeilijkheidsgraad is grotendeels afhankelijk van de weersomstandigheden. Op een winderige en regenachtige dag zal de moeilijkheidsgraad een stuk hoger liggen dan op een mooie dag met rustig water. Je wordt uitgerust met een wetsuit, helm, reddingsvest en natuurlijk een peddel. Onze ervaren instructeurs begeleiden jullie tijdens deze onvergetelijke ervaring!

 • Duur: 1.5 – 2 uur
 • Prijs: vanaf 28,50 p.p. (incl. wetsuit, helm en zwemvest)
 • Intensiteit: Sportief

Suppen/mega sup

Wil jij tijdens jouw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje graag een laagdrempelige wateractiviteit doen? Ga dan met jouw collega’s of vrienden suppen! Deze vorm van watersport is zeer gemakkelijk onder de knie te krijgen. Staand op een groot surfboard beweeg je jezelf voort met een peddel. De kunst is om op het board je balans te vinden en te houden. Suppen is een ideale activiteit voor zowel mensen met een goede conditie als met een minder goede conditie! Wanneer je (nog) niet helemaal zeker bent van je evenwicht op het water, dan is er ook een mega Supboard. Hier kunnen 6 – 8 personen tegelijk op. Samen peddel je dan (relaxt) op het water. Heel veel komische momenten zijn gegarandeerd!

 • Duur: 1 – 1.5 uur
 • Prijs: vanaf 22,50 p.p. (incl. materiaal)
 • Intensiteit: Recreatief / sportief

RIB varen

Ga jij RIB varen tijdens jouw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Dan kies je voor spektakel! Met een RIB boot vaar je met hoge snelheid door de branding en trotseer je de golven. Rib varen geeft al jouw vrienden of collega’s dan ook gegarandeerd een enorme kick! Deze activiteit is leuk om te combineren met één van onze andere (water) activiteiten. Prijs is afhankelijk van het aantal personen en tijdsduur. Neem vooral contact met ons op voor een offerte op maat!

 • Duur: in overleg
 • Prijs: vanaf 300,- per halfuur (max. 8 personen per keer)
 • Intensiteit: Recreatief / sportief

Lastig kiezen?

Ben jij enthousiast over meerdere activiteiten uit deze lijst? Dat is geen probleem, kies dan voor een combinatie van activiteiten! Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Zo stel je met onze hulp gemakkelijk het perfecte programma voor jouw gezelschap vast. Tot snel op het mooiste strand van Nederland!

Boek nu een van onze groepsactiviteiten!

Bel of mail ons