Skip to main content

GEFELICITEERD,
U HEEFT WAT TE VIEREN!

Op welke manier u dat ook wilt doen: Wij helpen u graag verder. Op onze website vindt u voorbeelden en standaardpakketten voor uw feest. Uiteraard is het mogelijk om van deze pakketten af te wijken en ‘op-maat-gemaakte’ feesten en partijen af te spreken. Of u uw feest formeel of informeel wilt vieren is ook geen probleem. Wij kunnen van aangeklede borrels tot ‘laidback-voeten-in-het-zand’ barbecues (en alles wat daar tussenin valt) voor u organiseren.

Groot- of kleinschalig

Ook voor uw bedrijfsuitje, -borrel of –presentatie, (familie)reünie, jubileum, kraamfeest of receptie aan het strand bent u bij ons aan het juiste adres. Ook is het mogelijk om uw feest wat kleinschaliger te vieren met bijvoorbeeld een high-tea of een high-wine. Kortom, de mogelijkheden zijn bij Zilt eindeloos! Kort samengevat:

Volop mogelijkheden

Buffetten, BBQ, Babyshower, receptie, feestavond, strandbruiloft, (bedrijfs- of school-)uitje, presentatie, vergaderen, jubileum, verjaardag, walking dinner, aangeklede borrel, formeel of informeel, high tea, ontbijt/lunch/brunch arrangement of buffet.

Zoals u het wilt

Heeft u zelf andere ideeën? We nodigen u graag uit om uw feest door te spreken. Zilt is een unieke locatie aan het Katwijkse strand waar u zowel ’s zomers als ’s winters, overdag en ’s avonds terecht kunt voor uw feest. Met een capaciteit van 200 (binnen) tot 500 (binnen en buiten) kunnen wij een flink gezelschap ontvangen. U heeft altijd 1 contactpersoon met wie u alles regelt voor uw feest. Wij vinden het belangrijk dat u met een plezierig en gerust gevoel kunt feesten en al uw zorgen aan ons kunt overlaten. Kijkt u ook eens op onze social media pagina’s om sfeerbeelden, acties en aanbiedingen te bekijken.

Van bedrijfsuitje tot verjaardag of jubileum

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken om uw wensen te bespreken? We kijken samen naar de ideale invulling voor uw feest.