Skip to main content

Genieten van zon, zee en zand

Plan jouw ideale strandvakantie in Nederland bij het grootste strandresort van Katwijk. Geniet van een unieke vakantie met strand, zand, zon, zee en duinen als decor in onze comfortabele strandchalets op de eerste rij met uitzicht op de eindeloze Noordzee en het bruisende strandleven. Terwijl de kinderen spelen op het strand, ontspan je met een glaasje op je eigen privéterras.

Onze strandhuisjes zijn gelegen op loopafstand van het grootste centrum van de Nederlandse kust, onder de vuurtoren van Katwijk. Bezoek ook zeker de vuurtoren en beklim deze voor een prachtig uitzicht. Zelfs op regenachtige dagen kun je genieten van de vakantiepret, dankzij de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Elke vijf minuten stopt er een bus bij ons resort, zodat je binnen no time in Leiden, Den Haag of Noordwijk bent.

Binnen een half uur ben je vanuit je strandbungalow bij de beste binnenactiviteiten zoals bioscopen, verschillende musea, indoor speeltuinen en natuurlijk Naturalis. Of je nu een romantisch uitstapje voor twee naar zee wilt maken of een familievakantie aan de Nederlandse kust plant, dankzij de unieke ligging en alle faciliteiten die Katwijk biedt, kun je onbezorgd genieten.

Ook opa’s en oma’s kunnen genieten van een Nederlandse strandvakantie door een pension, bed and breakfast of hotel te boeken aan of nabij de Katwijkse boulevard op loopafstand van ons strandresort. Plan deze verrassing en geniet van de tijd met (klein)kinderen die zich vermaken op het strand.

Boek nu jouw unieke strandvakantie

Een vakantie vol met zon, zee en zand.