Skip to main content

Trouwen op strand

Hartelijk gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. De mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk zorgeloos en feestelijk vieren in een sfeervolle ambiance bij een van de uniekste trouwlocaties van Nederland! Het is mogelijk om de huwelijksvoltrekking bij Zilt te voldoen. Dat houdt in dat u buiten uw gasten om ook de ambtenaar van de burgerlijke stand uitnodigt om u onder het genot van een drankje en met de kabbelende Noordzee op de achtergrond in de echt te verbinden!

Een feest, zoals u het wilt

Het is mogelijk om uw feest exact naar uw wensen in te richten. In deze lijst vindt u pakketten die u kunt mixen en matchen naar uw eigen smaak. Tevens is het mogelijk om maatwerk te leveren: Het feestcomité van Zilt staat voor u paraat om een knalfeest te organiseren! Door onze feestevaring kunnen wij  er een onvergetelijke dag van maken. Bij Zilt heeft u altijd 1 contactpersoon waarmee u en uw ceremoniemeester alles regelt: van A tot Z. Bovendien is het bij Zilt mogelijk om het hele jaar door (met uitzondering van feestdagen) van maandag tot en met woensdag extra voordelig ‘All-inclusive’ bruiloften te boeken:

BEACH DEAL!

ALL-INCLUSIVE BRUILOFT VOOR €4.500!

Trouwt u op een doordeweekse* dag? Dan bieden wij u een compleet verzorgde bruiloft aan voor 40 daggasten en 80 avondgasten. Van 16.00 uur tot 24.00 uur inclusief ontvangst, taart, glas prosecco, buffet, drankjes, warme hapjes en muziek.

WEDDING DEAL!

ALL-INCLUSIVE BRUILOFT VOOR €5.500!

Trouwt u op een doordeweekse* dag? Dan bieden wij u een compleet verzorgde bruiloft aan voor 50 daggasten en 100 avondgasten. Van 16.00 uur tot 24.00 uur inclusief ontvangst, taart, glas prosecco, buffet, drankjes, warme hapjes  en muziek.

*maandag t/m woensdag, uitgezonderd feestdagen

Van receptie tot feestavond

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken om jullie wensen te bespreken? We kijken samen met jullie naar de ideale invulling voor jullie dag.