Sport & Events aan zee

Surfschool Katwijk biedt in samenwerking met Zilt leuke groepsactiviteiten aan voor een gezelschap tot wel 150 man! Ben je op zoek naar een spectaculaire of ontspannen invulling voor bijvoorbeeld een personeelsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding of wil je gewoon een leuke en actieve dag beleven met vrienden? Het strand en de zee van Katwijk zijn hier uitermate geschikt voor! Een van onze populairste activiteiten is ‘Expeditie Robinson’. Dit is een middagvullend programma vol uitdagende onderdelen op het strand. Deze activiteit is uitermate geschikt voor teambuilding.

Op deze pagina hebben wij een selectie gemaakt van de populairste strand- en wateractiviteiten. Een combinatie van meerdere activiteiten is mogelijk, informeer gerust naar de vele mogelijkheden. Wij adviseren je graag over een passend programma voor jouw groep. Om een overzicht te krijgen van ons totaalaanbod activiteiten kunnen wij je onze digitale activiteiten flyer toesturen. Hierin staan al onze activiteiten vermeld. Genoemde prijzen zijn inclusief gebruik materiaal en afhankelijk van het aantal deelnemers.

Expeditie Robinson
Beach Challenge

De ‘Expeditie Robinson’ bestaat uit verschillende leuke activiteiten op het strand en indien gewenst in zee. De activiteiten zijn deels van het populaire tv programma Expeditie Robinson en deels zelf bedacht. Het is een soort zeskamp waarin verschillende teams het tegen elkaar opnemen. De teams zullen nauw moeten samenwerken en strijden om de eerste plaats! Het is daarom zeer geschikt als teambuilding- of groepsuitje. De zeskamp kan uit diverse onderdelen worden samengesteld, bijvoorbeeld: hindernisbaan, doolhof / Beach ski, A-Frame, je eigen brug bouwen, bamboe bucket, ringen uit het zand vissen, oversteek, Tangram puzzel, mega katapult, eb en vloed race, Jenga etc.

/  Duur activiteit: 2 – 4 uur
/  Prijs: Vanaf €17,50 per persoon (inclusief materiaal)
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Powerkiten

Deze activiteit is zeer geschikt wanneer er (veel) wind staat. Je ervaart de kracht van de wind door de vlieger en ondervindt dat het best pittig is. De instructeur legt uit hoe je de vlieger het langst in de lucht kan houden en hoe je snelle stuurbewegingen kan maken zonder dat de vlieger ‘neerstort’.

/  Duur activiteit: 1 – 2 uur
/  Prijs: Vanaf €20,- per persoon (inclusief gebruik vlieger)
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Mountainbiken

Ervaar hoe geweldig mountainbiken kan zijn op een spectaculair parcours gelegen in een van de mooiste duin- en bosgebieden van Zuid-Holland. Samen met onze instructeur(s) fiets je vanaf Zilt naar het parcours. Na een korte uitleg over het gebruik van de mountainbike ga je uiteraard het parcours berijden.

/  Duur activiteit: 1,5 – 2.5 uur
/  Prijs: Vanaf €20,- per persoon (inclusief fiets, helm en bidon)
/  Intensiteit: Sportief

Noordzee les

Onder leiding van een Bioloog leer je alles over de Noordzee en de kust. Door met een speciaal net te vissen, ontdek je bijvoorbeeld hoeveel leven er in het water en op de bodem is. Ook kom je van alles te weten over de getijden, stromingen, eb en vloed en nog veel meer. Leerzaam en vooral heel erg leuk!

/  Duur les: 2 uur
/  Prijs: Vanaf €17,50 per persoon
/  Intensiteit:Recreatief

Bouwen met bamboe

Dit is een leuke en laagdrempelige activiteit wat prima geschikt is voor teambuilding. Na een korte introductie over het verbinden van de bamboestokken met elastiek, ga je direct met je team bouwen. Een toren, brug, piramide of eigen verzonnen constructie? Met bamboe kan het!

/  Duur activiteit: 1 – 1.5 uur
/  Prijs: Vanaf €15,- per persoon
/  Intensiteit: Recreatief

Workshop Graffiti / Schilderen

Creatief op het strand met een spuitbus en een kwast. Tijdens deze workshop ontwikkel je je artistieke kant. Wie weet schuilt er een echte kunstenaar in jou!

/  Duur activiteit: 1,5 – 2,5 uur
/  Prijs: Vanaf €25,- per persoon (inclusief materialen)
/  Intensiteit: Recreatief

Van bedrijfsuitje tot verjaardag of jubileum

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken om uw wensen te bespreken? We kijken samen naar de ideale invulling voor uw feest.
Wateractiviteiten

 

Golfsurfen

Staand op een golfsurfboard de golven afrijden, helemaal tot aan het strand! We beginnen met de basistechnieken op het strand waarna de groep onder begeleiding het water in gaat en al peddelend probeert de eerste golf te pakken!

/  Duur activiteit: 1,5 – 2 uur
/  Prijs: Vanaf €17,50 per persoon (inclusief board en wetsuit)
/  Intensiteit: Sportief

Suppen / Mega Sup

Stand Up Paddle surfen is nog steeds ongekend populair in Nederland. Deze vorm van watersport is zeer gemakkelijk onder de knie te krijgen. Staand op een groot surfboard beweeg je jezelf voort met een peddel. De kunst is om op het board je balans te vinden en te houden. Suppen is een ideale workout voor iedereen! Wanneer je (nog) niet helemaal zeker bent van je evenwicht op het water, dan is er ook een mega Supboard. Hier kunnen 6 – 8 personen tegelijk op en samen peddel je dan (relaxt) op het water. Dit geeft garantie op heel veel komische momenten!

/  Duur activiteit: 1 – 1,5 uur
/  Prijs: Vanaf €17,50 per persoon (inclusief materiaal)
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Branding Raften

Bij deze spectaculaire activiteit is teamwork erg belangrijk,  samen met je vrienden of collega’s zit je in een ‘coast raft’ en trotseer je de branding! Het team probeert al peddelend door de branding heen te komen om uiteindelijk met een golf mee te surfen! Wanneer de branding ongunstig is om te Raften, voer je als groep andere leuke opdrachten met de rafts uit. Deze activiteit is zeer geschikt als teambuilding- of groepsuitje.

/  Duur activiteit: 1,5 – 2 uur
/  Prijs: Vanaf €20,- per persoon (inclusief wetsuit, helm en zwemvest)
/  Intensiteit: Sportief

RIB Varen (NIEUW)

Vanaf dit seizoen kan deze spectaculaire activiteit geboekt worden bij Activiteiten aan Zee! Met een RIB boot vaar je met hoge snelheid door de branding en krijg je een enorme kick! Deze activiteit is leuk om te combineren met één van onze andere (water) activiteiten. Prijs is afhankelijk van het aantal personen en tijdsduur. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

/  Duur activiteit: in overleg
/  Prijs: Vanaf €25,- per persoon
/  Intensiteit: Recreatief